Un dia al Cosmocaixa: un dia fent de científics

Ahir vam anar les classes de P5 d’excursió al CosmoCaixa. Vam poder ser durant una estona petits científics observant i manipulant diferents experiments de física, constatant lleis de la naturalesa,… Vam fer de geòlegs amb grans lupes i vam observar com  són els minerals per dins, ens vam apropar a diferens peixeres per veure com viuen  petits animals marins.

Ens vam traslladar a la jungla tropical, notant la sensació de la temperatura i la humitat dins el bosc inundat, veient diferents animals de la zona i la pluja tropical.

Teniem una activitat estrella que ens esperava: l’entrada al Planetari Bombolla. En aquests moments ens vam convertir en astrònoms. Vam adonar-nos’en de la diferència de tamany dels diferents planetes, els moviments de la terra i vam aprendre moltes històries gregues sobre les Constel.lacions!!!

Va ser una excursió molt complerta i enriquidora!!!

Fa 4 anys