Avui el Pol, el germà de l'Elisabeth Drudis ha vingut a la classe a explicar un conte.

Aquest matí la Clara, la germana del Fernando Jaureguizar, ha vingut a la classe a explicar-nos la Llegenda de Sant Jordi!!!Quina sort hem tingut!!!!! Ens ha portat uns dibuixos per pintar els personatges i fer titelles!!!!

Avui hem anat al museu Joan Miró.Ens ho hem passat molt bé. Hem après que és un museu, hem vist diferents obres de Miró, "personatge davant el sol" " pagès català al clar de la lluna" " el tapís " " parella d'enamorats"... Hem observat l'estil de Miró, els colors que utilitzava, les formes, els materials....

Amb motiu de la celebració de St. Jordi, s'han realitzat diferents activitats, entre elles, l'explicació de contes per part de les famílies.

Els nens han gaudit molt.

Durant la setmana passada, els pares podien venir a explicar contes a la classe. A la nostra classe van vindre la mare de la Lucía, la mare de la Sara i el pare de l'Eloi.

Aquest matí ha vingut la mamà del Valentí , la Marisol, ha explicar-nos un conte fantàstic: "La casa de les lletres"!!!El Valentí ens ha preparat una targeta per cadascú, amb el nostre nom i una lletra. Ens hem anat aixecant a mida que la lletra del nostre nom anava apareixent al conte.

Avui a l'hora de l'esbarjo hem anat una estona al pati dels nens i nenes de llar 2 i ens ha agradat molt, ja som més grans i hem pogut gaudir-lo per una estona! 

També hem aprofitat per fer un petit esmorzar i fer-nos una fotografia de tots junts! Hem quedat molt guapos i guapes!!!!

La setmana passada per celebrar l'arribada de Sant Jordi a l'escola, vam fer les nostres pròpies roses amb les nostres mans, i ens ho vam passar d'allò més bé. 

El mateix dia, 23 d'abril, ens van venir a representar la llegenda de Sant Jordi els nens i nenes de llar 2C i ens va agradar molt.

Durant la setmana passada vàrem fer diferents activitats per celebrar Sant Jordi. Com per exemple estampar roses, fer punts de llibres o roses amb plastilina... Entre altres coses.Vàrem aprendre i gaudir molt.

Avui ens han explicat uns contes meravellosos!!!!! Ha vingut la mare de l'Albert, els pares de l'Esteve, el pare de l'Ignasi i els pares de la Carla.
Cargando